Hitta Lupinta nära dig

Vi har ett etablerat samarbete med restauranger, festivaler, organisationer och företag. Nedan kan du läsa om några av dem och se var du kan hitta Lupinta och smaka på våra smaskiga produkter.

Lupinta återförsäljare

ICA Supermarket Söder

ICA Söder är en varuhandel som ligger några stenkast från Triangeln i Malmö. Vi lanserade vår försäljning här i mitten av november 2019! ICA Söder blir den första ICA-butik som säljer vår älskade lupintempeh och det är vi otroligt stolta över. Butiken är mycket uppskattat av kunder för sitt stora veganska och ekologiska utbud, och nu har de fått ett tillskott i familjen av Lupinta.

 

Ekolivs

Ekolivs är en liten butik i Malmö som fokuserar på lokalproducerade och organiska produkter, så här passar vi perfekt in! Sen maj 2019 så säljer de vår tempeh i sina butiker.

 

Tant Gurka

Tant Gurka är en butik i Lund som säljer ekologiskt framställda dagligvaror, med fokus på närproducerat. Här hittar du numera även Lupintas tempeh.

 

Matkooperativet Helsingborg

Om du bor i Helsingborg med omnejd hittar du vår lupintempeh på Matkooperativet i Helsingborg, en medlemsägd butik som säljer lokalt producerade varor.

 

REKO-ring Malmö

REKO-ringen är en plattform för lokala företag där vi får möjlighet att sälja får tempeh. Vi har deltagit här sedan april 2019.

 

Grönsakshallen Sorunda

Grönsakshallen Sorunda är ett av dotterbolagen till Martin&Servera, vilket är Sveriges ledande restauranggrossist. Sedan april 2019 har Grönsakshallen Sorunda sålt vår tempeh. Arbetar du inom restaurang och kök så kan du alltså köpa våra produkter genom dem. Smidigt, eller hur?

 

Green Queen

Green Queen är en Malmöbaserad restaurang. De har en rätt på sin meny där vår tempeh serveras. Green Queen är en dedikerad supporter av Lupinta.

 

In The Pink

En annan restaurang som också har vår tempeh på sin meny är In The Pink; en restaurang i centrala Malmö som fokuserar på hälsosam och god mat.

 

Öland Roots

Under sommaren 2019 levererade vi tempeh till Öland Roots. Vi ser fram emot framtida samarbeten med fler festivaler som en har tydlig hållbarhetsvision.

 

Malmöfestivalen 2019

Vår första gång på Malmöfestivalen var 2019. Och det var en stor succé! Kanske ses vi där igen nästa år?

 

Lupinta på Malmöfestivalen