fbpx

 

Vanliga frågor

Här nedan kan du hitta svar på de frågor som ofta dyker upp. Vi har en medveten och dedikerad kundbas – vilket vi älskar! Fortsätt att ställa frågor och fortsätt vara engagerad i miljöfrågor! Klicka på frågorna för att visa våra svar.

 

Produkten


Du kan absolut smaka på den rå, men det är inget vi direkt rekommenderar. Tempehn är då fortfarande inne i sin fermenteringsprocess. Vill du uppleva den utan tillagning eller marinering kan nöja dig med att ångkoka den, och på så sätt behålla den naturligt jordiga, nötiga smaken.

Category: Laga & äta

Du kan gå tillväga på många olika sätt och anpassa svårighetsgraden till dina förmågor och ambitioner i köket. Om du är flexitarian kan du förhålla dig till tempeh som till kyckling i den mån att den tillför struktur och är bra på att dra åt sig smaker. Tempeh kan ångkokas, stekas, grillas, friteras och ugnsbakas. Titta gärna bland våra recept. Vi lägger kontinuerligt upp enkla till medelsvåra recept för att du ska bli inspirerad – och kanske även hitta inspiration till att improvisera fram dina egna favoriter.

Category: Laga & äta

Det måste du inte. Personlig smak får avgöra om du föredrar att marinera tempehn eller inte. Marinader lyfter tempehns fantastiska textur och gör att du kan skapa alla möjliga slags rätter. Eftersom den är väldigt anpassningsbar passar den att ersätta kött i otaliga recept. För att tempehns smaker ska lyftas bör någon sorts fett, så som olja eller smör, och salt tillsättas vid tillagningen. Här hittar du några förslag på goda marinader och såser.

Category: Laga & äta

Om du vill ha en lite rundare smak på din tempeh kan du välja att ångkoka den innan tillagning, speciellt om du inte ska marinera. Men den går alldeles utmärkt att äta utan att ångkoka först!

 

 

Category: Laga & äta

Load More

 

Laga & äta


Du kan absolut smaka på den rå, men det är inget vi direkt rekommenderar. Tempehn är då fortfarande inne i sin fermenteringsprocess. Vill du uppleva den utan tillagning eller marinering kan nöja dig med att ångkoka den, och på så sätt behålla den naturligt jordiga, nötiga smaken.

Category: Laga & äta

Du kan gå tillväga på många olika sätt och anpassa svårighetsgraden till dina förmågor och ambitioner i köket. Om du är flexitarian kan du förhålla dig till tempeh som till kyckling i den mån att den tillför struktur och är bra på att dra åt sig smaker. Tempeh kan ångkokas, stekas, grillas, friteras och ugnsbakas. Titta gärna bland våra recept. Vi lägger kontinuerligt upp enkla till medelsvåra recept för att du ska bli inspirerad – och kanske även hitta inspiration till att improvisera fram dina egna favoriter.

Category: Laga & äta

Det måste du inte. Personlig smak får avgöra om du föredrar att marinera tempehn eller inte. Marinader lyfter tempehns fantastiska textur och gör att du kan skapa alla möjliga slags rätter. Eftersom den är väldigt anpassningsbar passar den att ersätta kött i otaliga recept. För att tempehns smaker ska lyftas bör någon sorts fett, så som olja eller smör, och salt tillsättas vid tillagningen. Här hittar du några förslag på goda marinader och såser.

Category: Laga & äta

Om du vill ha en lite rundare smak på din tempeh kan du välja att ångkoka den innan tillagning, speciellt om du inte ska marinera. Men den går alldeles utmärkt att äta utan att ångkoka först!

 

 

Category: Laga & äta

Load More

 

Förvara


Du kan absolut smaka på den rå, men det är inget vi direkt rekommenderar. Tempehn är då fortfarande inne i sin fermenteringsprocess. Vill du uppleva den utan tillagning eller marinering kan nöja dig med att ångkoka den, och på så sätt behålla den naturligt jordiga, nötiga smaken.

Category: Laga & äta

Du kan gå tillväga på många olika sätt och anpassa svårighetsgraden till dina förmågor och ambitioner i köket. Om du är flexitarian kan du förhålla dig till tempeh som till kyckling i den mån att den tillför struktur och är bra på att dra åt sig smaker. Tempeh kan ångkokas, stekas, grillas, friteras och ugnsbakas. Titta gärna bland våra recept. Vi lägger kontinuerligt upp enkla till medelsvåra recept för att du ska bli inspirerad – och kanske även hitta inspiration till att improvisera fram dina egna favoriter.

Category: Laga & äta

Det måste du inte. Personlig smak får avgöra om du föredrar att marinera tempehn eller inte. Marinader lyfter tempehns fantastiska textur och gör att du kan skapa alla möjliga slags rätter. Eftersom den är väldigt anpassningsbar passar den att ersätta kött i otaliga recept. För att tempehns smaker ska lyftas bör någon sorts fett, så som olja eller smör, och salt tillsättas vid tillagningen. Här hittar du några förslag på goda marinader och såser.

Category: Laga & äta

Om du vill ha en lite rundare smak på din tempeh kan du välja att ångkoka den innan tillagning, speciellt om du inte ska marinera. Men den går alldeles utmärkt att äta utan att ångkoka först!

 

 

Category: Laga & äta

Load More

 

Allergener


Du kan absolut smaka på den rå, men det är inget vi direkt rekommenderar. Tempehn är då fortfarande inne i sin fermenteringsprocess. Vill du uppleva den utan tillagning eller marinering kan nöja dig med att ångkoka den, och på så sätt behålla den naturligt jordiga, nötiga smaken.

Category: Laga & äta

Du kan gå tillväga på många olika sätt och anpassa svårighetsgraden till dina förmågor och ambitioner i köket. Om du är flexitarian kan du förhålla dig till tempeh som till kyckling i den mån att den tillför struktur och är bra på att dra åt sig smaker. Tempeh kan ångkokas, stekas, grillas, friteras och ugnsbakas. Titta gärna bland våra recept. Vi lägger kontinuerligt upp enkla till medelsvåra recept för att du ska bli inspirerad – och kanske även hitta inspiration till att improvisera fram dina egna favoriter.

Category: Laga & äta

Det måste du inte. Personlig smak får avgöra om du föredrar att marinera tempehn eller inte. Marinader lyfter tempehns fantastiska textur och gör att du kan skapa alla möjliga slags rätter. Eftersom den är väldigt anpassningsbar passar den att ersätta kött i otaliga recept. För att tempehns smaker ska lyftas bör någon sorts fett, så som olja eller smör, och salt tillsättas vid tillagningen. Här hittar du några förslag på goda marinader och såser.

Category: Laga & äta

Om du vill ha en lite rundare smak på din tempeh kan du välja att ångkoka den innan tillagning, speciellt om du inte ska marinera. Men den går alldeles utmärkt att äta utan att ångkoka först!

 

 

Category: Laga & äta

Load More

 

Hitta Lupinta


Du kan absolut smaka på den rå, men det är inget vi direkt rekommenderar. Tempehn är då fortfarande inne i sin fermenteringsprocess. Vill du uppleva den utan tillagning eller marinering kan nöja dig med att ångkoka den, och på så sätt behålla den naturligt jordiga, nötiga smaken.

Category: Laga & äta

Du kan gå tillväga på många olika sätt och anpassa svårighetsgraden till dina förmågor och ambitioner i köket. Om du är flexitarian kan du förhålla dig till tempeh som till kyckling i den mån att den tillför struktur och är bra på att dra åt sig smaker. Tempeh kan ångkokas, stekas, grillas, friteras och ugnsbakas. Titta gärna bland våra recept. Vi lägger kontinuerligt upp enkla till medelsvåra recept för att du ska bli inspirerad – och kanske även hitta inspiration till att improvisera fram dina egna favoriter.

Category: Laga & äta

Det måste du inte. Personlig smak får avgöra om du föredrar att marinera tempehn eller inte. Marinader lyfter tempehns fantastiska textur och gör att du kan skapa alla möjliga slags rätter. Eftersom den är väldigt anpassningsbar passar den att ersätta kött i otaliga recept. För att tempehns smaker ska lyftas bör någon sorts fett, så som olja eller smör, och salt tillsättas vid tillagningen. Här hittar du några förslag på goda marinader och såser.

Category: Laga & äta

Om du vill ha en lite rundare smak på din tempeh kan du välja att ångkoka den innan tillagning, speciellt om du inte ska marinera. Men den går alldeles utmärkt att äta utan att ångkoka först!

 

 

Category: Laga & äta

Load More